+385 992 635 547

info@justdive-croatia.com

Sailing & Diving 2022

december 1, 2021

/

justdivecroatia
3378

Sailing and diving are ideal for passionate sailors, individuals, or groups who want to dive or try an introduction dive (scuba experiences) around our proposed diving sites. More information about our proposed diving sites is on jusdive-croatia.com.
Als je wilt duiken in de national park Kornati you don’t have to pay the anchoring fee voor die dag.
 
The guests are going to get a half an hour safety briefing from a diving instructor, after that he or she is going to do 3 exercises to get more comfortable in and under the sea. About the scuba experience, nobody is going to dive allow.
 
Je daalt langzaam af naar de juiste diepte. Tijdens de duik zal de instructeur ervoor zorgen dat je helemaal op je gemak bent zodat je volop kunt genieten van je tijd onder water. Omdat Just Dive Croatia slechts twee personen per instructeur toelaat, heeft hij of zij alle tijd om uw duik zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken. Na 20-30 minuten begint u aan uw beklimming. Als je eenmaal aan de oppervlakte bent aangekomen, weet je dat je een unieke ervaring hebt meegemaakt.

More information about Sailing & Diving you can find on our internet site: https://justdive-croatia.com/sailing-diving/ or write us a e-mail to: info@justdive-croatia.com

Share this post

Facebook
Twitter
WhatsApp
nl_NL_formalDutch

Application form

Send us your resume

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Make a reservation

Send us when do you want to dive, and we will get back to you!