Zeilen en duiken

scuba experiences

 

Zeilen en duiken is ideaal voor gepassioneerde zeilers, individuen of groepen die willen duiken of een introductie duik willen proberen (scuba experiences) rondom onze voorgestelde duiklocaties. Meer informatie over voorgestelde duiklocaties vindt u op: www.justdive-croatia.com

 

 

Hoe werkt zeilen en duiken!

 

 

De gast kan telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen   (info@justdive-croatia.com) om het duiken te bevestigen.

Voor duikers die een duik brevet  hebben, krijgen een duikplaats-briefing van een professionele duikgids (divemaster  of instructeur).   Wanneer de duikers  niet zoveel ervaringen hebben, gaat de duikgids voor de veiligheid mee duiken (veiligheid staat voorop).   Als de gasten meer ervaringen heeft, kunnen de gasten zelfstandig duiken (buddy-team).

 

Zeilen en duiken is ideaal   voor   diegenen   die graag   een introductieduik willen doen    (scuba experiences ).

De gasten krijgen een half uur veiligheidsinstructie van een duikinstructeur, daarna gaat hij of zij 3 oefeningen doen om zich comfortabeler te voelen in en onder de zee.

Over scuba experiences, gaat niemand zelfstandig duiken (met een duikinstructor).

Je gaat langzaam naar de juiste diepte. Tijdens de duik zorgt de instructeur ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt zodat u volledig kunt genieten van de    tijd onder water. Omdat Just Dive Croatia slechts twee personen per instructeur toestaat, heeft hij of zij voldoende tijd om van de duik zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken. Na 20-30 minuten begint u met de stijgen. Als je eenmaal aan de oppervlakte bent aangekomen, weet je dat je een unieke ervaring hebt doorgemaakt.

 

Wat we nodig hebben is:

- Lengte (van top tot teen ) in CM.

- Lichaamsgewicht in KG.

- Schoenmaat.

- Man / Vrouw.

- Voornaam en achternaam.

- E-mailadres.

- Voor gekwalificeerde duiker: de hoogste duikbrevet   en    hoeveel duiken ze hebben.

We hebben al deze informatie nodig voor registatie en voor

hun duikuitrusting voorbereiden.

 

Reservatie:

Reservering voor zeilen en duiken moet 3 dagen van  te voren  geboekt worden. Maar aarzel niet om te bellen voor last minute planning!

De minimale reservering voor zeilen en duiken is: 3 personen.

Minimum leeftijd: 8 jaar.

 

Medische verklaring:

Een medische verklaring van het duikcentrum moet voorafgaand aan de duik worden ingevuld. Alle vragen moeten met NEE beantwoord worden. Als dit niet het geval is, is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Een bezoek aan de huisarts kan dan noodzakelijk zijn. De medische verklaring kunt u vinden op zijn website www.justdive-croatia.com/downloads/

 

We geven les in het Engels, Duits, Nederlands, Sloveens en Kroatisch.