SCUBA RESCUE DIVER PLUS


De Scuba Rescue Diver-cursus is een van de beste manieren om te leren om te gaan met duikongevallen. In het PSS-trainingssysteem zijn er echter twee andere cursussen om te redden: Eerste hulp - CPR en zuurstof provider in duiknood gevallen. De eerste heeft algemene toepassingen, terwijl de tweede zich bezighoudt met het toedienen van zuurstof aan een gewonde duiker. Deze drie cursussen zijn complementair en ontworpen om alle mogelijke scenario's van elk type duikramp aan te kunnen.
Minimum leeftijd       : 15 jaar
Toelatingseis               :
Advanced Open Water Diver (AOWD)
Dagen                             : 3 - 5
Theorie-modules      : 12 / u kunt uw 12 theoriemodules toevoegen aan huis (
PSS EVO)
Open water duiken  : 4
Scenario's                      : 2


Voor afgaand aan de duik dient een medische verklaring ingevuld worden. Alle vragen dienen met NEE beantwoord te kunnen worden. Is dit niet het geval dan is het raadzaam om ons even te contacteren. Een bezoek aan de huisarts kan dan noodzakelijk zijn. De medische verklaring is hieronder te vinden.


Klik hier voor de Medische Verklaring


Dag 1

Op de eerste ochtend zullen we elkaar om 08.30 uur in de duikcentrum ontmoeten, je duikinstructeur zal de concepten van de Scuba Rescue Diver uitleggen (theoriemodules 1 - 7). Na je theorielessen maak je een pauze van 1 uur, Voor elke duik die door uw instructeur wordt geïnformeerd, zal onze duikprofessional alle oefeningen in detail uitleggen.

Alle dagen eindigen rond 17.00 uur.

Dag 2

We starten weer om 08:30 in de duikcentrum. Voor een andere theorie modules 8 - 12 in de ochtend. Na de theorie sessie maak je een pauze van 1 uur en ga je om 13.00 uur weer verder. Voor 2 duiken leuke duiken van onze duikbaai.

Dag 3

Beginnend vanaf het duikcentrum om 08:30 uur, ga je je eerste en tweede scenario's maken. Op die dag zal er iets gebeuren dat je niet weet en we zien hoe je daarop reageert.

Tussen de 2 duiken in maken we een pauze van 1 uur (lunch is niet inbegrepen).

Aan het eind van de dag maak je een afsluitend theorie-examen.

Dag 4 en 5

Wanneer u besluit om door te gaan met uw Scuba Rescue Diver Plus. Daarna voegen we 2 dagen meer toe voor uw eerste hulp - CPR en toedienen van zuurstof in een duiknoodgeval.

We geven les in het Engels, Duits, Nederlands, Sloveens en Kroatisch.