SCUBA-EXPERIENCE / INTRODUCTIE DUIKEN

Scuba Experience-programma is geen cursus, maar een introductie tot duiken. Na voltooiing krijgt de deelnemer een certificaat van deelname, maar dit heeft geen geldigheid als duikkwalificatie. Als u echter van de ervaring geniet, kunt u direct doorgaan naar de Scuba Diver-crursus.Minimum leeftijd: 8 jaar.
Uren                  : 1,5 - 2.
Plaats                : Huis baai of Boot.Een introductie duik is een manier om kennis te maken met de onderwater wereld. Onder professionele begeleiding neem je een kijkje onderwater en beleef je een ervaring die je nooit zal vergeten. Bij binnenkomst of aankomst zal je instructeur klaar voor je staan om je duik uitrusting uit te zoeken en dan je de basis van het duiken uitleggen.

Na een half uurtje uitleg zal hij/zij je meenemen naar het water waar hij/zij drie korte oefeningen gedaan worden. Door middel van deze oefeningen ben je bekender met je uitrusting en voel je je meer op het gemak in het water.


Daarna maak je een rustige afdaling onder begeleiding van je duik instructeur. Tijdens de duik zorgt de instructeur ervoor dat je totaal op je gemak bent zodat je optimaal kan genieten van je tijd onderwater. Doordat Just Dive Croatia slechts twee personen per instructeur toestaat heeft hij volop de tijd om jou duik zo prettig en aangenaam mogelijk te maken. Helaas duurt de duik slechts 20-30 minuten en zal dan aan je opstijging geginnen. Eenmaal boven aangekomen ben je een unieke ervaring rijker.


Voor een introductie duik moet je even reserveren. Dit kan tot uiterlijk 3 dagen van te voren. Mocht je toch last-minute nog een duik willen maken dan kan je altijd bellen.


Voor afgaand aan de duik dient een medische verklaring ingevuld worden. Alle vragen dienen met NEE beantwoord te kunnen worden. Is dit niet het geval dan is het raadzaam om ons even te contacteren. Een bezoek aan de huisarts kan dan noodzakelijk zijn. De medische verklaring is hieronder te vinden.


Klik hier voor de Medische Verklaring


We geven les in het Engels, Duits, Nederlands, Sloveens en Kroatisch.