Duiktrips:

Onze volledige dagtochten omvatten 2 duiken en beginnen om 08:30 uur. De reistijd naar onze duikplekken duurt meestal tussen 15 minuten en 45 minuten. Sommige duikplekken vanwege weersomstandigheden, worden de duikplekken van de dag s'morgens besproken tussen de kapitein en de instructeur. U bent welkom om uw wensen kenbaar te maken en ons personeel zal zich inspannen om hiermee rekening te houden.

Al onze duiktrips worden altijd vergezeld door een duikgids die u voor elke duik een korte uitleg geeft. Tussen de duiken gaan we naar een prachtig Kroatisch eiland. Als je iets wilt drinken ben je van harte welkom in restaurant
Trabakul Kornati.

Omdat we veiligheid voorop stellen, is onze boot uitgerust met medische noodapparatuur (zuurstof, verbandtrommel) en mobiele telefoon.

Naast onze dagelijkse duiktrips, bieden we ook speciale tours aan. Bijvoorbeeld naar het prachtige
Nationaal Park Kornati.
Omdat deze tour afhankelijk is van wind- en weersomstandigheden, kunnen we deze trips alleen op korte termijn plannen met de juiste deelname. Natuurlijk bieden we ook nachtduiken aan. Nachtduiken vanaf de boot of in onze huisbaai.

Na de mooie rust maken we de 2e duik en na de duik zijn we rond 14.30 uur terug naar de duikcentrum.

Houd er rekening mee dat de vertrektijden voor onze speciale reizen kunnen afwijken van de gebruikelijke dienstregeling.

 

 Bij terugkomst en na het wassen kan je je alle duikuitrustingen in het duikcentrum opbergen om te laten drogen tot het einde van uw duikvakantie. Er is ook een zithoek voor het duikcentrum waar u kunt ontspannen, uw logboek kunt invullen en ervaringen kunt delen met andere duikers.

Heb je nog nooit eerder gedoken en wil je een introductieduik doen?
We zullen je heel graag de onderwaterwereld van onze Adriatische Zee laten zien.
We geven les in het Engels, Duits, Nederlands, Sloveens en Kroatisch.

Als je meer wilt weten over zijn boot, 
klik hier.