ADVANCED OPEN WATER DIVER


De Advanced Open Water Diver-cursus vertegenwoordigt het tweede niveau van training, waardoor je leert enkele speciale activiteiten te beheersen, zoals diepduiken en navigeren met en zonder een kompas. Je kunt ook leren zoeken en bergen, in een stroming duiken, op wrakken duiken, in slechte zichtomstandigheden of nachtduiken. De internationale certificering die je behaalt, verklaart dat je met een duikbuddy tot een diepte van 30 meter (100 voet) mag duiken.


Minimumleeftijd      : 12 jaar
Dagen                            : 2 dagen
Open water duiken: 5


Voor afgaand aan de duik dient een medische verklaring ingevuld worden. Alle vragen dienen met NEE beantwoord te kunnen worden. Is dit niet het geval dan is het raadzaam om ons even te contacteren. Een bezoek aan de huisarts kan dan noodzakelijk zijn. De medische verklaring is hieronder te vinden.


Klik hier voor de Medische Verklaring


De Advanced Open Water Diver (AOWD) -cursus is de beste manier om meer te leren over duiken onder begeleiding van een instructeur. De AOWD-cursus omvat 5 duiken vanaf de huisbaai / boot met de nadruk op diep duiken, peak performance buoyancy, navigatie, zoeken en bergen en duiken met nitrox met begeleidende theoretische sessies.

Het positieve van een Advanced Open Water Diver, je hoef geen eind theorie-examen te doen :-)

We geven les in het Engels, Duits, Nederlands, Sloveens en Kroatisch.