WIE ZIJN WIJ

DUIKEN OPENT EEN NIEUWE ONDERWATERWERELD, CHARMANT EN AANTREKKELIJK, VOL MET NIEUW LEVEN EN KLEUREN.

Duiken is een manier om de onderwaterwereld te ontdekken, die op prachtige wijze nieuwe ervaringen, esthetisch (en niet alleen) plezier, romantiek van reizen, zelfontdekking en natuurlijk eindeloos plezier combineert. Het is een stijl. En we willen deze stijl met u delen.

Ons duikcentrum biedt: Duiktraining van introductieduik tot professioneel niveau en technisch duiken, World Recreational Scuba Training Council (WRSTC) We hebben in onze duikcentrum, gekwalificeerde PSS-, PADI- en SSI-instructeurs en we organiseren duikexcursies op en rond de prachtige plaats van het nationaal park Kornati.


We werken ook samen met een aantal charter boot bedrijven voor ZEILEN EN DUIKEN.
Als u meer informatie wilt over ZEILEN EN DUIKEN kunt u altijd contact met ons opnemen.

WAAROM ONS KIEZEN

BESTE PROFESSIONALS ZULLEN GRAAG  HELPEN

Wij zijn een groep professionals, enthousiastelingen, die al heel lang ervaring heeft met duiken en ervaring heeft met het trainen van duikers van meer dan honderd leerlingen.

ONZE DUIKCENTRUM 

Ruimte om uw duikuitrusting op te slaan voor het duiken, verhuurmatriaal en een zithoek om je logboek in te vullen, gecertificeerd servicecentrum voor onderhoud en reparatie.

WIJ GEBRUIKEN DE MEEST KWALITATIEVE APPARATUUR

 

Er is een duikertraining uitgevoerd op de nieuwe apparatuur van toonaangevende fabrikant voor het duiken. Betrouwbare en beproefde apparatuur zorgen voor veiligheid.

DE KLANTEN ZIJN ONZE GROOTSTE WAARDE

Ons hoofdprincipe is een individuele benadering en aandacht voor onze gasten. Hoge kwaliteit en veiligheid van diensten wordt bereikt omdat de duikschool gekwalificeerde specialisten in dienst heeft.

ONZE TEAM

Sam Noija